• Начало
 • Условия колело на късмета

Условия колело на късмета

Завърти колелото на късмета и имаш възможност да спечелиш награда!

 

Правила на онлайн промоционална активност на сладкарници Неделя

 1. Механизъм
 2. Посети сайта на сладкарници Неделя com и можеш да завъртиш колелото на късмета, което след поръчка, ти носи една от следните три вида награди:
 • бутилка Black Sea Gold Find me rose 0.750 мл;
 • 10% отстъпка на направена поръчка;
 • безплатна доставка.
 1. След въвеждане на mail адрес и натискане на бутона“старт“, наградата автоматично ще бъде добавена в твоята количка.
 2. Наградата може да бъде получена, само след направена поръчка за торта на www.nedelya.com на минимална стойност от 15 лв.
 3. Промоционалната активност не може да бъде комбиниран с други отстъпки или промоции на сладкарници Неделя.
 4. Периодът на промоцията e от 07.12. до 23:59 часа на 31.12.2021 г. или до изчерпване на количествата.
 5. С една поръчана торта се получава една награда. Наградите НЕ могат да се комбинират.
 6. Промоцията важи САМО за поръчка през електронния магазин www.nedelya.com и доставка САМО за територията на град София.
 7. Право на участие

Играта е отворена за участие за всички физически лица, навършили 18 години, на територията на град София, с изключение на служителите на  сладкарници Неделя, винарна Black Sea Gold, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

 

III. Награждаване

 1. Наградата се определя на случаен принцип, след завъртане на виртуалното колело.
 2. За да бъде прибавена към кошницата на потребителя, той трябва да въведе валиден mail адрес и да натисне бутона „Старт“
 3. Конкретен mail адрес не може да участва в играта повече от веднъж.
 4. Наградата се получава с доставката на направената от клиета поръчка на минимална стойност от 15 лева.
 5. Наградата не може да бъде заменена с друга или с парична равностойност.
 6. Други общи условия при провеждане на томболи
 7. Организаторът си запазва правото да допълва и променя Официалните правила, като промените влизат в сила от момента на тяхното публикуване на официалния сайт на Nedelya.com. Участниците в промоцията следва сами да проверяват за промени в Официалните правила, като Организаторът не е длъжен да ги информира по друг начин за направените промени.
 8. Организаторът има неотменимото право да прекрати промоцията по всяко време, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Официалните правила или форсмажорни обстоятелства (поройни дъждове, наводнения, снегонавявания, виелици, градушки, земетресения, свлачища, екстремно високи температури, суша, пожари, производствени аварии, войни, правителствени забрани, ембарго, стачки, извънредно положение и др.). В тези случаи не се дължи компенсация на Участниците.
 9. Организаторът не е длъжен да води кореспонденция за претенции при неспазени срокове съобразно тези Официални правила или по други подобни поводи.
 10. Евентуално възникнали спорове между Организатора на промоцията и Участници в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие - чрез намесата на компетентните органи.
 11. Организаторът не носи отговорност за загуби, травми, повреди или вреди, нанесени на имущество или на Участника по време на участието му в настоящата промоция.
 12. Организаторът не носи отговорност за забава, промени, смущения, отменяне, отклонения, заместване или невъзможност за употреба на наградата в следствие на официални празници или други обстоятелства, които биха могли да възпрепятстват използването на наградата.
 13. С приемането на настоящите Официални правила Участниците се съгласяват, че за ползването на техните лични данни, снимка, друга информация и материали, предоставени от тях във връзка или по повод на промоцията, Организаторът не предоставя и не дължи каквато и да е компенсация или възнаграждение.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност, нашата политика за Бисквитки и нашите Общи условия