Получи подарък бутилка вино SALTY HILLS на BLACK SEA GOLD!

13.12.2018

Какво по-хубаво от торта и ароматно вино в дните преди Коледа? Силните страни на четири сорта- Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Сира, се съчетават в превъзходен бленд, като предлагат усещане за касис, зрели сочни вишни, кафе, черен шоколад и детелина с невероятна прецизност и дължина на вкуса. Звучи неустоим, нали? Може да получите Salty Hills 750 ml  като подарък, ако направите поръчка от nedelya.com на стойност над 65 лв.

 Повече за Salty Hills: Сорт: Купаж от четири сорта грозде - Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Сира Лозя: Собствени лозя в Трояново и Разбойна Процес на обработка: Ръчно събиране на гроздето в малки касетки и внимателен подбор на гроздовете и зърната; ферментация в съдове от неръждаема стомана, отлежаване на виното за 9 месеца във френски дъбови бъчви, последвани от купажиране на виното за постигане на желаните вкусове и хармония. Алкохолно съдържание: 13,5 % Комплексността на това вино, обединяващо най-добрите страни на четири различни сорта грозде, позволява то да бъде съчетавано с по-голямо разнообразие от храни. Силата на Кабрене Совиньона се нуждае от ястия с телешко и агнешко месо, но мекотата на Мерлото му позволява да се съчетае и с пилешко със сметаново-винени сосове, докато плода в Сирата и аромата на Каберне Франа включва в тази палитра и по-покантни ястия от индийската кухня. Температура на сервиране: 17°C -18°C За десерт – изберете любимата си торта тук - https://nedelya.com/standartni

------------------------------------------

Промоцията важи за поръчки на стойност 65 лв без стойността да включва стойността за доставка. Промоцията важи при закупуването на всички продукти предлагани на nedelya.com Промоцията е валидна само при доставка на адрес и не важи при поръчки, заявени за получаване от сладкарница. Промоцията е валидна от 13.12.2018г до изчерпване на количествата.

Назад към всички новини