За нас

Историята на кафе-сладкарници “Неделя” започва на 1-ви април 1993г., когато Радослава и Георги Минчеви отварят малка сладкарничка на площад Баба Неделя в София. Първоначално в сладкарницата работят 3-ма души, а семейство Минчеви сами произвеждат тортите и посрещат първите си клиенти.

И до днес семейство Минчеви вярват, че ръчната изработка, висококачествените продукти и пресните торти са причините “Неделя” да е любима на цяла България.

 

ЕТО КАКВИ СА ПРИНЦИПИТЕ НА “НЕДЕЛЯ”:

 

Pictogram_Hight_Quality


Използваме само висококачествени натурални продукти
: сметана от краве мляко, прясно краве масло и пресни яйца, както се е правело в старите виенски сладкарници. Работим с едни и същи доставчици от години и рядко ги заменяме. Закупуваме по-скъпи суровини и не допускаме компромис с качеството.

 

 

Pictogram_Hand_Made


Всяка една от тортите ни е ръчно изработена.
 Сутрин изпичаме блатовете и ги нарязваме. Сами ги намазваме със сметана и крем. На ръка сиропираме и украсяваме всяка една от тортите си. Магията на сладкарството е в ръчната изработка.

 

Pictogram_DoNotFreeze


Нашите торти не са замразявани
 в нито един от етапите на производство и съхранение. Това е основна причина за страхотния свеж вкус на тортите. Затова срокът на годност на нашите торти е 4 дни.

Нашите квалифицирани майстор-сладкари изработват всяка една торта със стил и грижа към детайла, в модерно оборудвана и отговаряща на всички международни стандарти работилница.

Всяка сладкарница "Неделя" осигурява на своите клиенти уют, комфорт и удовлетворение всеки ден. Нашите клиенти знаят, че зад "Неделя" стоят високи стандарти за качество и надеждност. Ето защо, те ни се доверяват с най-важните си лични и професионални поводи.

 

Финансови отчети