Новата серия Неделя Natural

Представяме Ви новата серия Неделя Natural – торти, вдъхновени от природата.
Всяка от тях е ръчно приготвена от естествени съставки, на които се дължи богатият натурален вкус – за едно запомнящо се приключение за небцето.

Шоколадова с мед

Наситен вкус на какаов крем с леко доловими оттенъци на кокосово масло и мед върху тънък блат от стафиди, фурми, орехи и филирани бадеми. За истински любители на изискания вкус, които искат да опитат шоколада в пълния му суров блясък.

Лека с кайсии

Изкушение в три слоя – блат от орехи, филирани бадеми, фурми и овесени ядки, смесени с портокалови кори, мед и кафява захар. Последван от слой с пухкав и лек крем от цедено кисело мляко и ръчно приготвена сметана, и финал от домашно сладко с парченца сочни кайсии. За едно перфектно подсладяване на деня.

Меден йогурт

Нежни и тънки блатове, напоени с мед и фино поръсени с хрупкави орехи, се редуват с лек йогуртов мус. Елегантният вкус и нестандартната комбинация са още едно сладко предизвикателство, което Ви очаква.

Скъпи клиенти, по случай празниците някои от сладкарниците ни ще бъдат с намалено работно време. За повече информация , молим да се свържете с конкретната сладкарница по телефона. Пълен списък можете да намерите тук. Весели празници!

×