Франчайз

Франчайз

Ние от Неделя-най-популярната верига сладкарници в България , имаме амбициозната цел да станем най-предпочитаните сладкарници и производители на торти в Европа. Предлагаме  възможности за инвестиране в печеливш бизнес с минимални рискове. Това  е първият български франчайзинг с изцяло българско ноу- хау, водещо до печеливши резултати.

Вие можете да пренесете неповторимата Неделя атмосфера, като станете наш франчайз партньор.

В Неделя вярваме, че моделът ни може да предостави на всеки наш франчайзополучател възможност за успешен бизнес. Затова сме създали организация, която да развива ползотворни и печеливши взаимоотношения с франчайз партньорите.

Успехът на франчайз партньорите на Неделя се дължи на ноу-хауто и силата на търговската марка.

Компанията дава възможност за откриване на повече от 1 франчайзингов салон – почти всички от настоящите франчайзополучатели на Неделя управляват повече от една сладкарница на известната марка.

За допълнителна информация и връзка с нас, можете да се свържете с отдел Бизнес развитие:

Vladimir Todorov

Business Development Manager

Mobile +359 882 636 083

e-mail; v.todorov@nedelya.com

 

Ние вярваме във Вас!

 

Стъпки към
сътрудничество
Възможни локации за
откриване на обекти
Често задавани
въпроси
Кандидатствай
тук!

Забележка: Тази реклама не е реална оферта. Оферта може да бъде отправена само след изпълнение на всички стъпки по процеса, и само след изпълнение на законовите изисквания за продажба на франчайз.

Скъпи клиенти, по случай празниците някои от сладкарниците ни ще бъдат с намалено работно време. За повече информация , молим да се свържете с конкретната сладкарница по телефона. Пълен списък можете да намерите тук. Весели празници!

×